Goese Polder Expressief bestaat 11 jaar!

                                                     

Mijn leven staat al vanaf mijn 12e jaar in gebruik van kleuren. Aanvankelijk als huisschilder, doch in later termijn komt er meer ruimte voor kunstzinning werk. Het creëren van eigen fantasieën in acrylschilderijen is werkelijkheid geworden. Het werk is veelal realistisch, geinspireerd door de natuur en direkte omgeving Uiteraard met inbreng van sfeer en persoonlijke beleving.
Ik ervaart zelf het schilderen als een rustgevend intermezzo in de beslommeringen van alledag.
Ik laat me graag inspireren door de natuur en directe omgeving. Dat levert veelal realistisch werk op, uiteraard met een eigen inbreng van sfeer en persoonlijke beleving. Maar ook elk ander onderwerp maakt kans om geschilderd te worden.  Ook het moeilijkste ga ik niet uit de weg: portretten. Familieleden, maar ook bekende persoonlijkheden leg ik vast op doek.
Alle schilderijen zijn geschilderd met acrylverf op canvas (linnen). Vooraf maak ik meestal een wassing, dat is het dun opbrengen van verf om de compositie te bepalen. Voor het afwerken gebruik ik soms 'gel medium';  voor het maken van reliëf. Naast kwasten en penselen in allerlei formaten/diktes gebruik ik af en toe ook het paletmes voor het opbrengen van verf. Op deze wijze ontstaat eveneens reliëf. Als het schilderij af is, krijgt het als finishing touch een coating .