Goese Polder Expressief bestaat 11 jaar!

                                                     

2011

Wij hadden een kleine attentie voor alle deelnemers van onze route in de vorm van een potje Zeeuwse babbelaars die door mensen van Ons Boerengoed rondgebracht werden.

2010

Zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar volop nieuwe ideeën!
Een nieuw item is om expressieve en creatieve tuinen in de openhuis route op te nemen , waar ook kunstenaars konden exposeren.
Bewegwijzering:
De voortgaande jaren kregen we reacties dat de openhuizen moeilijk te vinden waren, dit jaar konden we door sposoring van de RWS , de houtbewerkingsplaats en Kees en Gerhard houten bewegwijzering en houten huisjes realiseren.
Dit jaar zijn we onder de paraplu van stichting buurtwerk gekomen.

2008-2009

hebben we het succes van de Openhuis Route Goese Polder Expressief kunnen contineren maar nu met wat subsidie van Stichting buurtwerk Goese Polder
Vanaf 2008 is ook de Erasmusflat van de partij.

2007

Zijn we gestart met de Openhuis Route Goese Polder Expressief
Dit idee speelde al een aantal jaren en in 2007 werd dit idee werkelijkheid! Van fantasie naar een volwaardige kunstzinnige en expressieve route. Met zo goed als geen middelen maar met veel creativiteit, enthousiasme en support was in de Goese Polder een nieuw fenomeen geboren! We hadden al snel een groot aantal deelnemers die in hun eigen omgeving, huis, tuin, carport hun kunstzinnige werken konden laten zien.
Als kers op de taart konden we 4 weken lang exposeren in de bibliotheek waar elke deelnemer een kunststuk kon laten zien.
Het eerste jaar al (2007) was het een groot succes met 21 deelnemers,meer dan 300 bezoekers en vele enthousiaste reacties. Ook het wijkgebouw “de Spinne” , het jeugdwerk SMWO en het inloophuis “Oase” waren van de partij .